diumenge, 2 de novembre del 2008

Primer dia a Washington

9:00 Esmorzant i repassant objectius del viatge. L'energia ens desborda. El Guillem s'ha llevat a les 7am per anar a córrer, evidentment hi ha prova gràfica de l'heroïcitat. Després de 6 hores tirats a l'aeroport de Heathrow , 8 hores volant i diversos interrogatòris a càrrec de la policia fronterera, arribem al Embassy Inn amb ganes de festa. La primera nit, provem amb una zona "gayfriend". El resultat un parell de copes i a dormir.

Ara ens espera la ruta turística que ha preparat la Marta C, una fan de les guies que no ha deixat cap detall sense lligar. Hem decidit no agafar bus, a peu es pot veure tot a Washington i necessitem estirar les cames. El National Mall amb el Capitoli, la Casa Blanca, el Nationa Archive seran de ben segur el fons de les milers de fotos que estem desitjant fer. Estem convençuts que ens passarem el dia dient la famosa frase: "Ei, com a les pel·lícules!!!". I és que només arribar a la capital dels USA molts carrers ens han recordat alguna escena dels molts llargmetratges nordamericans que hem vist.

Sumada a la il·lusió general, les Newyorkers -Bárbara, Marta C, Giselle i Sílvia- tenim una emoció afegida. Demà visitem New York City. Una visita que ens farà matinar molt però que tenim moltes ganes de fer. Tenim previst agafar l'autobus a les 5.15am i arribar a la City a les 9.45 am. Per davant 12 hores intenses de lot of shopping i mucho glamour !!!

Comencem la visita turística a Washington!

1 comentari:

MJP ha dit...

Bon dia Montse i Cia.

Esteu tots molt guapos a les fotos de l'aeroport.
Disfruteu molt, que us ho passeu molt bé, i Montse aquest matí ja t'he trobat a faltar, al entrar al teu despatx per fer el cafè, no recordava on eres.
fins aviat.

Quarta Tinència