dijous, 30 d’octubre del 2008

Obama becari del president de l'Estat espanyol

Darrerament, els “fakes” han esdevingut un dels instruments més utilitzats pels consultors polítics en les campanyes electorals. Sovint mitjançant el recurs de l’humor, aquesta tècnica del màrqueting viral ha permès arribar a un públic poc polititzat i és, sens dubte, una forma altament efectiva de fer arribar el missatge de la forma més subtil.
Un exemple de fake l’hem descobert fa ben pocs dies al descobrir que Barack Obama ha començat un programa de pràctiques al costat del president del govern de l’Estat espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Amb aquesta iniciativa, el candidat demòcrata vol adquirir l’experiència a la presidència que li manca i es prepara, a més, per afrontar temes de tanta transcendència com el terrorisme. Sota el consell de Pasqual Maragall, entre altres, i amb la recomanació personalitzada del ministre Celestino Corbacho (qui recentment s’ha sotmès a una operació estètica per fer un radical canvi d’imatge), Barack vol arribar a aquella part de l’electorat que encara li recrimina la seva inexperiència.
En definitiva, els 16 de Washington ens embarquem en un llarg viatge per acostar-nos més a l’actualitat política dels Estats Units, quan, a la realitat, el possible futur president resideix a Barcelona per acabar la seva formació de president. Quin món de bojos!


Obama Undertakes Presidential Internship To Ease Concerns About His Lack Of Experience



Fora bromes, fixeu-vos com amb un sol vídeo l’equip de McCain pot haver donat a entendre la inexperiència del seu contrincant, equiparar-lo al mateix temps al cap de govern que va deixar els EUA a l’estacada en la guerra d’Iraq i ridiculitzar-lo en matèria de terrorisme. Útil, no creieu?